7 veiligheidstips voor de online thuiswerker

Of de coronapandemie de definitieve doorbraak voor thuiswerk betekent, valt nog af te wachten. Momenteel gebeurt het leeuwendeel van de arbeid echter thuis, met alle risico’s die daaraan verbonden zijn. Met deze tips voor online thuiswerken ben je echter grustgesteld!

5 tools voor virtueel verzekerd advies

Veiligheid gaat voor. Daarom blijft België in tijden van corona massaal in zijn kot. Maar een gesprek met jouw gruststeller hoef je niet uit te stellen, want wij blijven digitaal bereikbaar. Hier zijn onze favoriete online tools die daarbij helpen.

5 tools voor virtueel verzekerd advies

Ons geld in coma?

Op de Belgische spaarboekjes staat een recordbedrag van ruim 275 miljard euro. Rijst de vraag waarom wij kiezen voor een negatief rendement, terwijl er wel degelijk alternatieven zijn die wél opbrengen, waaronder beleggen. Zeker nu er met de start van het nieuwe jaar tax-acties zijn!

Geld in coma

Over Gaston

Zes maanden geleden ontdekten we een initiatief binnen de verzekeringssector dat volledig in onze kraam paste: de Vivium Digital Awards. Vivium nam als verzekeringsmaatschappij de leiding in de sector om makelaars te ondersteunen in hun digitale evolutie.

Over Gaston